Vibrationsdämpare biltema

Gummikudde universal, konkav – Biltema.se

Dessa praktiska dämpare placeras under fötterna på tvätt-/diskmaskiner/torktumlare/tunga möbler varpå de minskar bullernivån och/eller skonar golvet.

Lämplig att användas som vibrationsdämpning vid montering av t.ex. motorer. Levereras styckvis med muttrar och brickor. Den angivna höjden är enbart för gummidelen.

Ljuddämpningsplatta, 1000 x 500 mm – Biltema.se

Av skumplast. Minskar ljudvolymen med ca 40 dB. Kan limmas fast. Uppfyller kraven i Fritidsbåtsdirektivet 94/25 EG. ISO 3795.

Gummikudde universal, plan – Biltema.se

Lämplig att användas som vibrationsdämpning vid montering av t.ex. motorer. Levereras styckvis med muttrar och brickor. Den angivna höjden är enbart för gummidelen.

Dämppapp, Bitumen, 500 x 1000 mm – Biltema.se

Självhäftande papp för vibrationsdämpning av bilar, båtar, hushållsmaskiner, värmepumpar m.m. För god effekt bör minst 1/3 av ytan täckas. 

Remskiveavdragare – Biltema.se

Verktyg för demontering av remskivor och vibrationsdämpare. Tack vare inbyggt lager förenklas arbetet och gör det mindre riskfyllt. Slitsad avdragarplatta, 12 bultar i fyra olika dimensioner samt 9 gängade adapters som passar på de flesta motorer. Levereras i formpressad plastlåda med praktiskt bärhandtag.

Vibrationsdämpare 4-pk | NO BRAND EMV – Jula

Vibrationsdämpare 4-pk | NO BRAND EMV

Vibrationshämmande gummi som kan belastas i tryck/skjuvning och kan användas för bl.a. luftvärmepumpar och avfuktare. Ansluts via två 20 mm M8-gängor.

Vibrationsdämpare/golvskydd 4-pk | CURAQUA – Jula

Vibrationsdämpare/golvskydd 4-pk | CURAQUA

För dig som vill slippa hoppande tvättmaskiner och fula märken i golvet! Dessa praktiska dämpare placeras under fötterna på tvätt-/diskmaskiner/torktumlare/tunga möbler varpå de minskar bullernivån och/eller skonar golvet. Dämparna är solida, tål hög belastning och har kanter som förhindrar att fötterna vandrar av.

Gummifötter med bricka, 4-pack – Clas Ohlson

Vibrationsdämpare novibra a50/25 m10x28b – Ahlsell

Vibrationsdämpare novibra a50/25 m10x28b – vibrationsdämp…

Ett kompletterande sortiment av cylindriska dämpare för en rad olika tillämpningar. De kan belastas antingen i tryck eller skjuvning eller en kombination,…

Vart köper man vibrationsdämpare till cykellås? – Happyride

En sån här på bilden gick av. Heter det något på svenska? Vart kan jag hitta dom? Det är som en gummibussning som håller fast det rammonterade cykellåset…

Keywords: vibrationsdämpare biltema, gummikuddar biltema, gummikudde biltema, maskinfötter biltema