Svt strandhäll

Strandhäll (S): Oerhört märkligt att SD driver en egen trollarmé

Strandhäll (S): Oerhört märkligt att SD driver en egen trollarmé | SVT Nyheter

20 okt. 2022 — I ett mejl till SVT avfärdade i somras SD:s pressavdelning ETC:s artikel som ”oseriös och uppenbar aktivism”, men bekräftar samtidigt att det …

Riksdagsledamoten och före detta klimatminister Annika Strandhäll anser att det har saknats en ordentlig granskning av Sverigedemokraternas ”nätverk med kopplingar till alternativmedier”.– Det borde granskas mer om vad detta får för påverkan på den politiska dagordningen, den massmediala dagordningen och därmed potentiellt också ett valresultat, säger hon i SVT:s 30 minuter.

Strandhäll (S): Man lägger ner miljödepartementet i en …

Strandhäll (S): Man lägger ner miljödepartementet i en brinnande klimat- och miljökris | SVT Nyheter

26 okt. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Riksdagsledamoten och före detta klimatminister Annika Strandhäll riktar skarp kritik mot regeringen efter beskedet att miljöfrågorna hamnar på näringsdepartementet.– De kommer inte längre ha en självstående och fri roll i relation till näringspolitiken, säger hon i SVT:s 30 minuter.

Annika Strandhäll söks av Kronofogden: ”Hade inte koll”

Annika Strandhäll söks av Kronofogden: ”Hade inte koll” | SVT Nyheter

1 dec. 2021 — Den nytillträdda miljöministern Annika Strandhäll säger i Aktuellt den 30 november att de betalningsärenden som gått till Kronofogden nu är …

Efter drygt tre års frånvaro gör Annika Strandhäll comeback i regeringen, denna gång som miljöminister. Men bara några timmar efter att Strandhäll blivit presenterad som nygammalt statsråd kunde Aftonbladet avslöja att hon har Kronofogden efter sig.

Strandhäll har nytt ärende hos Kronofogden – SVT Nyheter

Strandhäll har nytt ärende hos Kronofogden | SVT Nyheter

11 feb. 2022 — Klimat- om miljöminister Annika Strandhäll (S) har ytterligare en faktura som gått till Kronofogden, rapporterar DN.

Klimat- om miljöminister Annika Strandhäll (S) har ytterligare en faktura som gått till Kronofogden, rapporterar DN. Ärendet kom in i torsdags och gäller en skuld till Värmdö kommun.

Annika Strandhäll om klimataktivisternas stämningshot

Annika Strandhäll om klimataktivisternas stämningshot | SVT Nyheter

29 maj 2022 — Jag hyser dock ingen annan illusion än att de ändå kommer att stämma staten, säger Annika Strandhäll till SVT:s Agenda. Strängare klimatmål och …

Klimat- och miljöminister Annika Strandhäll har fått en kravlista från en grupp unga klimataktivister. Gruppen kräver svar innan den stora Stockholm+50-konferensen – annars hotar de att stämma staten.– De kommer att få svar i dagarna. Jag hyser dock ingen annan illusion än att de ändå kommer att stämma staten, säger Annika Strandhäll till SVT:s Agenda.

Strandhäll: ”Fegt att skicka vidare ansvaret till kommande …

Strandhäll: ”Fegt att skicka vidare ansvaret till kommande generationer” | SVT Nyheter

27 jan. 2022 — Hör klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) och Miljöpartiets språkrör Per Bolund om slutförvaret. Foto: SVT …

Miljöpartiets språkrör Per Bolund är kritisk till säkerheten kring slutförvaret. – Vi måste ta oss tiden att vara säkra på att det kommer att hålla, annars kommer andra människor behöva ta smällen, säger han i SVT:s Aktuellt. Samtidigt påpekar Annika Strandhäll (S) att Miljöpartiet har arbetat med de här frågorna i många år och såg nyligen själva ett beslut framför sig.

Annika Strandhäll KU-anmäls för kritik av journalist

Annika Strandhäll KU-anmäls för kritik av journalist | SVT Nyheter

19 jan. 2022 — Moderaterna KU-anmäler klimat- och miljöminister Annika Strandhäll för att ha kritiserat en SVT-journalist.

Moderaterna KU-anmäler klimat- och miljöminister Annika Strandhäll för att ha kritiserat en SVT-journalist.

Annika Strandhäll om de höjda priserna på drivmedel

Annika Strandhäll om de höjda priserna på drivmedel: ”Jag förstår att det skapar problem för åkerierna” | SVT Nyheter

18 jan. 2022 — I en skriftlig kommentar till SVT konstaterar klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) att priserna på bensin och diesel stigit …

I en skriftlig kommentar till SVT konstaterar klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) att priserna på bensin och diesel stigit kraftigt de senaste månaderna, bland annat eftersom råoljepriset stigit:– Jag förstår att det skapar problem för åkerierna. För regeringen understryker det hur viktigt det är att vi ställer om transportsektorn och hela samhället på ett sätt som funkar för alla, skriver Strandhäll.

Medierådgivare: Sämsta tänkbara krishanteringen av Strandhäll

Medierådgivare: Sämsta tänkbara krishanteringen av Strandhäll | SVT Nyheter

2 dec. 2021 — Nu har hon kommit med en bra förklaring men man undrar varför hon inte sa det från början, säger Ronge i SVT:s Morgonstudion. – Det var den …

Knappt hade Annika Strandhäll (S) hunnit presenteras som ny minister innan det avslöjades att hon hade Kronofogden efter sig. Strandhälls krishantering lämnar betydligt mer att önska enligt medierådgivaren Paul Ronge.– Hon började med att ljuga, säger han i Morgonstudion.

Strandhäll ångerfull: Ska ha armlängds avstånd | SVT Nyheter

7 dec. 2021 — Klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) ångrar ett uttalande hon gjort om SVT-programmet ”Min sanning”.

Klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) ångrar ett uttalande hon gjort om SVT-programmet ”Min sanning”. Hon kommenterar nu att statsråd ska hålla armlängds avstånd till public service.

Keywords: svt strandhäll