Svt bomben

Här exploderar bomben från andra världskriget – av misstag

Här exploderar bomben från andra världskriget – av misstag | SVT Nyheter

12 feb. 2023 — En bomb från andra världskriget detonerade oplanerat i Great Yarmouth, i sydöstra England vid 17-tiden på fredagen.

En bomb från andra världskriget detonerade oplanerat i Great Yarmouth, i sydöstra England vid 17-tiden på fredagen. Ingen ska ha skadats i händelsen, men smällen rapporteras ha hörts flera kilometer enligt BBC.

Kronofogden hittade bomb i lägenhet på Hertsön – SVT Nyheter

Kronofogden hittade bomb i lägenhet på Hertsön – bombskyddet kopplades in | SVT Nyheter

för 7 dagar sedan — En man i Luleå misstänks för brott efter att Kronofogden hittat en hemmagjord bomb hos honom. Nationella bombskyddet flögs upp från …

En man i Luleå misstänks för brott efter att Kronofogden hittat en hemmagjord bomb hos honom. Nationella bombskyddet flögs upp från Stockholm och polisen ska nu utreda vad den misstänkte mannen tänkte använda det explosiva föremålet till.

mamman hittade bomb i garderoben förra året – SVT Nyheter

Misstänks för Väsbysprängning – mamman hittade bomb i garderoben förra året | SVT Nyheter

9 feb. 2023 — En man i 25-årsåldern från Södertälje greps och häktades förra veckan, misstänkt för en explosion i Upplands Väsby. Detta inträffade bara en …

En man i 25-årsåldern från Södertälje greps och häktades förra veckan, misstänkt för en explosion i Upplands Väsby. Detta inträffade bara en vecka innan rättegången i det fall där han redan förra året misstänks ha haft en bomb hemma i sin garderob.

Ung helsingborgare häktad efter bomben i Laröd – SVT Nyheter

Ung helsingborgare häktad efter bomben i Laröd | SVT Nyheter

3 nov. 2022 — Bomben hade placerats under en bil i ett villakvarter i Laröd. Idag häktades en man för medhjälp till dådet.

Det var natten mot i söndags som en kraftig detonation hördes över stora delar av Helsingborg. Bomben hade placerats under en bil i ett villakvarter i Laröd. Idag häktades en man för medhjälp till dådet.

Bomb sprängdes på Närlunda: ”Trodde kriget hade kommit”

Bomb sprängdes på Närlunda: ”Trodde kriget hade kommit” | SVT Nyheter

16 sep. 2022 — De delar av hyresfastigheten på Närlunda som ligger närmast platsen där bomben placerades, har omfattande skador. Entrén är totalt förstörd …

Vid ettiden natten till fredagen sprängdes entrédörren till en hyresfastighet på Närlunda. Grannen Jerry Mattsson vaknade av smällen.– Hela lägenheten skakade, säger han.

Explosion vid bostadshus i södra Stockholm – SVT Nyheter

Explosion vid bostadshus i södra Stockholm – bombgrupp inkallad | SVT Nyheter

28 dec. 2022 — Nationella bombskyddet kallades till platsen och polisens tekniker genomförde en teknisk undersökning. Ingen skadades i samband med explosionen …

Polisen larmades om en explosion i ett trapphus i södra Stockholm på tisdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse.

Misstänkt bomb i Askersund – SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Skarpladdad bomb i Kungsan under festival – Stockholm

Skarpladdad bomb i Kungsan under festival – nu inleds rättegången | SVT Nyheter

13 feb. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Mitt under Kulturfestivalen, med tusentals besökare i city, hittades en skarpladdad bomb i en väska i Kungsträdgården. Nu inleds rättegången mot de tre misstänkta tonåringarna.

Man häktad misstänkt för Åstorpsprängning – SVT Nyheter

Man häktad misstänkt för Åstorpsprängning | SVT Nyheter

4 nov. 2022 — För drygt en månad sedan detonerade en bomb vid ett flerfamiljshus i centrala delarna av Åstorp. Den man som anhölls i veckan misstänkt för …

För drygt en månad sedan detonerade en bomb vid ett flerfamiljshus i centrala delarna av Åstorp. Den man som anhölls i veckan misstänkt för dådet har nu häktats.

Boende om sprängningen i Akalla: Jag känner stor panik

Boende om sprängningen i Akalla: Jag känner stor panik | SVT Nyheter

27 jan. 2023 — Undersökas av bombtekniker. När SVT åker till platsen sopar hyresvärden fortfarande glassplitter från entrén, och de boende i huset är märkbart …

En explosion inträffade vid ett flerfamiljshus i Akalla i norra Stockholm under natten mot fredagen. När SVT besöker platsen träffar de boende vid huset – som är märkbart påverkade.– Jag vaknade av en stor smäll. Jag tittade ut men såg ingenting, så först visste jag inte vad det var som hänt. Det är otäckt, jag blev rädd, säger Barzan som bor några portar från entrén där det exploderade.

Keywords: svt bomben, bomben svt